Bloggande är personlig utveckling

View Comments

0 message
Please Comment 26 dec. 2010
Under 2005 pluggade jag marknadskommunikation och projektledning på Berghs School of Communication. Samtidigt drev jag en filmbutik på nätet (DVDarena), tog några konsultuppdrag samt drev egna webbutvecklingsprojekt. Jag skrev också min första blogg, forsandree.blogspot.com.

Flera av inläggen från 2005 var reflektioner jag gjorde om mig själv och mitt sätt att arbeta. Nu sex år senare har jag gått igenom min gamla blogg, rensat och flyttat över material till min nya vd-blogg.se (tekniknot: det går faktiskt att nästan få till 301 redirect från Blogger till Wordpress).

Jag konstaterar två saker: Dels att det faktiskt funkar att medvetet utveckla sig själv. Dels att bloggen är ett utmärkt verktyg för personlig utveckling. De saker jag skrev 2005 har jag faktiskt fortsatt jobba med ända sen dess och blivit bättre och bättre på.

Här är en sammanställning av inlägg från 2005, samtliga på temat personlig utveckling.


Så såg forsandree.blogspot.com ut
Spara / dela:
blog comments powered by Disqus

PROJEKTLEDARE / WEBBSTRATEG

Beerware! All text
får återanvändas. Läs här.
vd-blogg.se